Fizetési megoldás

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

egyéb


Sorrend:

kerék gyorszár CLIX

Első kerék gyorszár a Montague és Swissbike kerékpárokhoz, és minden olyan kerékpárhoz, amelynek gyakran ki kell szedni az első kerekét. Ha Önnek olyan tetőtartója van, amelynél a kerékpár első kereket ki kell szerelni, a CLIX gyorszár az ideális megoldás. Egykezes szerelést tesz lehetővé, nem szükséges az anyát lazítani. Nézze meg a videót!

 
3 500 Ft/db
dahon alkatrész, magnetix MÁGNES
ELLENDARAB NÉLKÜL! 
Raktárkészlet:  VAN
4 990 Ft/db
lánc, KMC Z8RB rozsdamentes
- rozsdamentes lánc a "missing link" patentszemmel együtt
- ajánlott a hajthatók tengeri használatára 

Raktárkészlet:  VAN
5 990 Ft/db
első sárvédő xtreme
gyorsrögzítős sárvédő első sárvédő
tömege 73 gramm 

Raktárkészlet:  VAN
6 990 Ft/db
fékkar integrált csengővel
Tektro fékkar pár. A bal oldali integrált csengőt tartalmaz.
Alumínium ötvözet, kraton betéttel. Négyujjas fékkar.
Tömege 234 gramm/pár. 

Raktárkészlet:  VAN
6 990 Ft/pár
hátsó sárvédő xtreme
gyorsrögzítős sárvédő hátsó sárvédő
tömege 162 gramm 

Raktárkészlet:  VAN
6 990 Ft/db
montague swissbike X90 összecsukható kerékpár váz

A swissbike X90™ kemény és határozott, mindenre készen áll – ez az a mountainbike, ami az égből pottyant a földre és készen áll a harcra. Városi közlekedési dugók megtámadására tervezték, ideális mindenkinek, aki autójában egy ilyen értékes kerékpárt akar eldugni.
Meg lesz lepve, milyen gyorsan menetkésszé lehet hajtogatni ezt a kerékpárt. Szerszámok nélkül is össze tudja csukni és el tudja tenni autójába.
Kézi hegesztésű alumínium váz, bármely teleszkópos villával használható. 
Kiemelendő részletek:
- Montague Folding Integrated Technology (F.I.T.™). A szabadalmaztatott üléscső körüli összehajtási technológia megőrzi a hagyományos kerékpár geometriát és a szerkezet merevségét. Merev kötések és teljes méretű vázcsövek jellemzik.
- Az összehajtás gyorszárral történik, a montague kerékpároknál ehhez nincs szükség semmilyen szerszámra. Csak a felső vázcsövön lévő gyorszárat kell oldani.
- A Safety Lock gondoskodik Önről. Ha a gyorszárat elfelejtette rögzíteni, vagy az tönkrement, akkor sem csukódik össze a váz!
2015-ös modell, Direct Connect rendszer nélkül!

 
189 000 Ft/db
montague FIT összecsukható kerékpár váz villával

A Montague FIT a Montague városi sorozat topmodellje. A cél az volt, hogy a kapható legjobb összecsukható városi kerékpárját megalkossák. Carbon villával szerelték fel. Élettartam vázgarancia.
Húsz másodperc alatt összecsukható szerszámok használata nélkül. A FIT egy gyors, karcsú országúti kerékpár, mellyel manőverezhet a város körül, és fel tud menni vele a vonatra vagy a buszra is. A váz 19 "és 21" méretű.

2015-ös modell, Direct Connect rendszer nélkül!

 
204 290 Ft/db