Új Jelszó Kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Partnereink

Szavazás

Nincs Nyitott Szavazás!

Fórum

Nincsenek Témák!

összecsukható kerékpárok

 Fő kategória >összecsukható kerékpárok

Termék sorrend módosítás:

12

  beixo compact 7 electra low elektromos összecsukható kerékpár
A beixo compact 7 low alacsony átlépésű modell kardánmeghajtású nexus 7 agyváltós összecsukható kerékpár elektromos agymotoros változata.
A tiszta energia kombinációja a tiszta (kardán) meghajtással.
Megrendelésre készíttetjük. 
569 700 Ft/db
montague allston láncnélküli összecsukható kerékpár

Az Allston a Montague városi kerékpárjai közül kitűnik különleges meghajtási megoldásával. A 11 sebességes Shimano Alfine váltót a gates Carbon Drive fogas szíjhajtási rendszerével kombinálták. Ezzel elérték, hogy a lehetséges legalacsonyabb karbantartási igényű, de igényes felszereltségű kerékpárt építsenek. A szíj nem piszkolja a környezetet, ahol a kerékpárt összecsukva használják és halkabban fut és vált, mint a lánchajtás. A hidraulikus tárcsafékek meg tudják Önt állítani a legnagyobb sebesség esetén is, a RackStand csomagtartó kitűnő szállítási lehetőséget nyújt, emellett pedig kitámásztóként és sárvédőként is funkcionál. Az extra széles 38 mm-es gumival biztonságosan és gyorsan tud közlekedni.

A 2016-os év fejlesztése a Direct Connect összecsukási rendszer, ami a gyorscsatlakozót a vázcső alá helyezte el. Ezzel egyszerúbbé vált az összehajtás és nagyobba záródó felület. A váz látványa tisztább lett.

 
689 900 Ft/db
montague paratrooper elite összecsukható kerékpár

Kemény és határozott, mindenre készen áll – ez az a mountainbike, ami az égből pottyant a földre és készen áll a harcra. Meg lesz lepve, milyen gyorsan menetkésszé lehet hajtogatni ezt a kerékpárt. Szerszámok nélkül is össze tudja csukni és eltenni kisautójába. A ParatrooperŸ első teleszkóppal, 30 sebességes Shimano XT váltókarokkal, strapabíró duplaházas alumínium pedálokkal készül, a legzordabb tereppel is megbirkózik. A ParatrooperŸ Tactical Bike szabvány mountainbike fogaskoszorúval és szerelvényekkel készült, ezeket bármelyik kerékpárbolt tudja szervízelni.

A 2016-os év fejlesztése a Direct Connect összecsukási rendszer, ami a gyorscsatlakozót a vázcső alá helyezte el. Ezzel egyszerúbbé vált az összehajtás és nagyobba záródó felület. A váz látványa tisztább lett.

 
764 900 Ft/db
IF Mode összecsukható kerékpár

A letisztult és meglepően különleges IF mode segít a mobil generáció városi lakosain, akik még nem döntötték el, hogy a biciklizés vagy az összecsukható kerékpárok legyenek a fő opciók a választásnál. Az IF mode egy egyedülálló termék, ami egy új képet mutat azon emberek számára is, akik eddig úgy gondolták, hogy a biciklik csak a lelkes, bolond cangásoknak valók. Az IF MODE 2008-ban Eurobike díjat nyert, az IF termék dizájn 2009-ben aranyérmet valamint, a Taiwan Excellence Ezüst érmet. Az If Mode-val elkerülheti az olajos láncokat a rejtett piszokfoltokat a csövek találkozásánál és a mocskot, amivel egy hagyományos bicikli jár. Városi tulajdonosoknak ajánljuk, akik nem akarják a megjelenésüket "Bike Fighter"-ré változtatni és  a tömegközlekedést vagy az autójukat használják a kerékpár szállítására. Az If Mode összecsukva otthon is megtalálja helyét, vagy a vonaton vagy az irodában, úgy, ahogy egy sima mp3 lejátszó vagy más jól megtervezett kiegészítő az Ön életében. Ugyanúgy megállja a helyét az utcán mint egy könnyűsúlyú, jól kiegyensúlyozott teljes méretű bicikli.

 
784 350 Ft/db

12