Fizetési megoldás

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

táskák kerékpározáshoz

Fő kategória >táskák kerékpározáshoz

Sorrend:

 vízhatlan utazótáska Ortlieb Travel-Zip "M" K1210-1214

A sokoldalú táska, melyet használhatsz sport-, hétvégi túrákhoz vagy üzleti utakhoz. A végletekig tartós és kopásálló Cordura szövet nagy terhelésű használatra lett tervezve, taszítja a port és könnyű tisztítani.

 

anyaga PD620

 

"S" 24 x 46 x 31 cm 990 gramm 30 liter

 

"M" 26 x 58 x 38 cm 1200 gramm 50 liter

 
46 420 Ft/db
 vízhatlan válltáska Ortlieb Courier-Bag City "M" K8411-13

A Courier-Bag egy futártáska stílusú városi válltáska, mely ideális azok számára, akik csomagtartó nélkül használják kerékpárjukat. Az újonnan kifejlesztett vállpánt lehetővé teszi a a táska biztonságos hordását a biciklis hátán. További kényelmet biztosít viselés közben a táska párnázott hátoldala. A 100%-ban vízálló anyag tökéletesen illik az üzleti és alkalmi megjelenéshez egyaránt. Ezért ez a táska a megfelelő választás munkába, egyetemre vagy mindennapos használatra. A nagy csatos, tépőzáras lehajtható fedél gyors hozzáférést biztosít a táska tartalmához. Mobiltelefonok és egyéb készülékek (8" és 10"os méretben) illetve egy üveg is elraktározható a táskában a tartóknak köszönhetően. A táska továbbá rendelkezik biciklis lámpa rögzítőfüllel, laptoptartóval és hordozó füllel. 

anyaga PS33
ár/db

méretek 29 x 38 x 16 cm 756 gramm 11 liter

 
46 420 Ft/db
vízhatlan futártáska Ortlieb Messenger-Bag Pro F2201

Az ügyes futárok nem csak a táskájukon belül hordoznak üzeneteket, de kívül is megnyilatkoznak. Az Ortlieb Messenger Bag Pro táskájának professzionális felülete van reklámok megjelenésére. Az átlátszó, vízálló borító a hátoldalon A3-as méretű poszetereknek kínál helyet. A táska belseje beavatott hozzáértéssel tervezett: a belső cippzáras zseb az elismervényeknek, térképeknek, tollnak, stb. eltávolítható egy gomb megnyomásánval és a derékszíjra is csatlakoztatható.
Választható kiegészítők a Messenger Bag-hez és a Messenger Bag Pro-hoz:
- mobiltelefon tartó
- walkie talkie tartó
- U-zár tartó
méretek 50 x 39 x 15,5 cm 1950 gramm 39 liter

 
46 421 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Bike-Packer Classic F2601-03

Hátsó csomagtartó táska fedéllel. 2009-től a csomagtartó táskák az Ultimate5 kormánytáskához és az első csomagtartó Sport-Packer-hez hasonló tökéletesített formát és új designt kaptak. Lábak védik és tartják tisztán a csomagtartó táskák alját. A klasszikus fedél záródás biztosítja, hogy a vízálló táska tartalmához gyorsan hozzájussunk. Egy belső, dupla húzózsinóros hófedél nyújt védelmet a por, a nedvesség és a hó ellen. A táskában egy rögzített fő rekeszes belső zseb és hálós cippzáras zseb segít a dolgokat elrendezni.
m 42 x sz 23/32 x v 17 cm 2080 gramm 2 x 20 liter QL2.1 rögzítés

anyaga PD620/PS490 

QL2.1 demo videó

 
46 421 Ft/pár
csomagtartóra táska BACKPACK 0282S
BACKPACK TÁSKÁK KOMFORT SÍNNEL Csat és heveder nélkül automatán rögzíthető a csomagtartóra.
Mérete: 40x14x38cm, 2 x 21l, 1500g. 
47 418 Ft/pár
 vízhatlan táska első csomagtartóra Ortlieb Sport-Packer Plus F4901-04

Vízálló, klasszikus első csomagtartó táska: Az ORTLIEB Sport-Packer Plus egy vízálló csomagtartó táska, mely lowriderekhez vagy hátsó csomagtartókhoz használható. Klasszikus tetejével könnyű hozzáférni a vízálló Sport-Packer tartalmához és magasabbra tölthető mint a Front-Roller. A Sport-Packer tökéletesen használható „kicsi” hátsó táskaként vagy gyermekkerékpár táskaként. Egy fix belső zseb és cipzáras hálós zseb segít benne rendet tartani.

m 40 x sz 25 x v 14 cm 1680 gramm 2 x 15 liter

anyaga PS36C
ár/pár

QL2 demo videó

 
48 080 Ft/pár
csomagtartóra táska CLASSIC 0238S
CLASSIC táskák Klickfix gyorsrögzítő rendszerrel. 1 pár
Mérete: sz/mé/m 40x15x40cm, 2x25l, 2x900g 
48 297 Ft/pár
 vízhatlan hátizsák hátsó csomagtartóra Ortlieb Vario QL3 F7727-29

Hátizsák lezárással és QL3 rendszerrel, alkalmas kerékpárcsomagtartóra és hátizsáknak, párnázott hordozórendszerrel és rejtett első zsebbel. Ahogy a nevéből is kiderül, a Vario rendkívül sokoldalú és rugalmas táska, igen nagy tárolókapacitással. Gyorsan átalakítható hátsó csomagtartótáskából kényelmes hátizsákká. A vízálló, szívós és hosszúéletű nejlon szövetből készült Variót felcsavarós lezárás jellemzi, és A4-es irattartók és 15.4” laptop számára nyújt helyet. A Quick-Lock3 rendszer a kerékpárcsomagtartóhoz való gyors rögzítést teszi lehetővé. Kerékpározáskor, a bélelt hátsó hordozórendszer és a váll- és mellkashevederek, elrejthetők egy első cippzáras zsebben, majd használatkor könnyen rögzíthető a Vario hátához a Quick-Lock3 kampóinak eltávolítása nélkül. Nem használja kerékpáros sisakot? Akkor kívülre rögzíthető a Vario táskához.
További jellemzők:
-2 külső neoprén zseb (nem vízálló)
-belső zseb
-2 fényvisszaverő
-opcionális kiegészítők: Quick-Lock3 lopásgátló eszköz és a bélelt laptoktasak, a Notebook Sleeve
m 50 x sz 28 x v 20 cm 1370 gramm 23 liter

QL3 demo videó

 
49 270 Ft/db
 vízhatlan hátizsák hátsó csomagtartóra Ortlieb Vario QL3.1 F7741

Hátizsák lezárással és QL3.1 rendszerrel, alkalmas kerékpárcsomagtartóra és hátizsáknak, párnázott hordozórendszerrel és rejtett első zsebbel. Ahogy a nevéből is kiderül, a Vario rendkívül sokoldalú és rugalmas táska, igen nagy tárolókapacitással. Gyorsan átalakítható hátsó csomagtartótáskából kényelmes hátizsákká. A vízálló, szívós és hosszúéletű nejlon szövetből készült Variót felcsavarós lezárás jellemzi, és A4-es irattartók és 15.4” laptop számára nyújt helyet. A Quick-Lock3.1 rendszer a kerékpárcsomagtartóhoz való gyors rögzítést teszi lehetővé. Kerékpározáskor, a bélelt hátsó hordozórendszer és a váll- és mellkashevederek, elrejthetők egy első cippzáras zsebben, majd használatkor könnyen rögzíthető a Vario hátához a Quick-Lock3.1 kampóinak eltávolítása nélkül. Nem használja kerékpáros sisakot? Akkor kívülre rögzíthető a Vario táskához.
További jellemzők:
-2 külső neoprén zseb (nem vízálló)
-belső zseb
-2 fényvisszaverő
-opcionális kiegészítők: Quick-Lock2 lopásgátló eszköz és a bélelt laptoktasak, a Notebook Sleeve
m 50 x sz 28 x v 20 cm 1370 gramm 23 liter

QL3.1 demo videó

 
49 270 Ft/db
 vízhatlan hátizsák Ortlieb Commuter Daypack Urban R4151-52

A Commuter Daypack Line egy hátizsák termékpaletta, mely teljes egészében a városi ingázók igényeihez lett tervezve. Elegánsabb a hagyományos hátizsákoknál és alkalmibb, mint egy tipikus irodai táska: az ORTLIEB Commuter Daypack Urban Line egy modern városi hátizsák az igazi egyéniségeknek. Bár a Cordura anyag látványra és érzetre is szőtt anyagnak tűnik, ennek ellenére a hátizsák 100%-ban vízálló. Az okos TPU hátszivacsozás, melyben apró szellőző csatornákat terveztek, kiemelkedő viselési kényelmet nyújt. A praktikus felcsavarható és teljesen vízálló záró rendszer gyors hozzáférést biztosít a fő zsebhez és a szivacsozott notebook/tablet tartó rekeszhez, ahol minden körülmény között biztonságban tudhatod az elektronikus eszközöd.

anyaga PS55C

méretek 50 x 30 x 15,5 cm 900 gramm 21 liter

 
49 738 Ft/db
vízhatlan táska kormányra Ortlieb Barista F3353-54

Városi, klasszikus, exkluzív. Az Ortlieb Barista kormánytáskája felér ehhez a leíráshoz - és a mai kerékpáros életstílushoz. Ez a városi kerékpározáshoz alkalmas táska PU-bevonatú Cordura pamutanyagból készült kontrasztot alkotva  bőrből készült elemeivel. Ízléses és 100 %-ban vízálló! A táska helyet kínál az okostelefonnak, kulcsoknak, papíroknak egyebeknek. Belső rendezőfelületén található kulcstartó karabiner, tolltartó és két zseb is, hogy a szükséges tárgyak mindig a helyükön maradjanak. A kényelmes mágneses lehajtható fedél révén gyorsan és könnyen nyitható valamint csukható a táska. Amint lecsatolták a kerékpár kormányról, a Barista elegáns válltáskává válik. A Barista táskához mellékelve van egy hordozópánt illetve egy új, lapos Ortlieb rögzítő rendszer, mellyel a kormányra csatlakoztatható a táska. A rögzítő rendszer kompatibilis az Ortlieb Ultimate6 adapterrel és a Rixen&Kaul Klickfix rendszerével is. 

anyaga PS55C

méretek 33 x 30 x 10 cm 600 gramm 6 liter

 
49 738 Ft/db
vízhatlan hátizsák Ortlieb Track "M" R5216-18

A kirándulás mindig kellemes menekülés a természetbe. Miközben tervez és csomagol, gondolatban már úton van. Az ORTLIEB Track mottója: Hozd ami egy nagyszerű naphoz kell és a gondokat hagyd magad mögött! Mindent vízálló, jól szervezett és gyorsan hozzáférhető módon tárol.
A fő rekeszt és a nagy vízálló külső zsebeket könnyű zárni és nyitni a praktikus felcsavarható tetővel. Két külső zseb kínál bőséges helyet palack, műzliszelet és naptej tárolására, minden a kezünk ügyében. Könnyen beszerelhető a víztároló rendszer, vízálló csőzáró biztosítja, hogy a csomagban semmi sem ázik át. 

anyaga PS33/PS42R
27 liter: magasság 53 x 28 x 21 cm 1520 gramm
35 liter: magasság 58 x 28 x 22 cm 1550 gramm

 
49 740 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Commuter-Bag "L" QL2 F70551-52

A Commuter-Bag egyesíti a városi stílust a vízálló funkcióval. A vízálló PU-bevonatú Cordura pamut anyag tökéletesen illik az üzleti és az alkalmi megjelenéshez is. Ideális a munkába, az egyetemre vagy a városba. A csatos fedél révén könnyen és gyorsan hozzá lehet férni a táska tartalmához. A belső rendező felületnek köszönhetően elfér egy tablet (8" vagy 10"-os), illetve a laptop is külön részben tárolható. A külső zseb, mely nem vízhatlan, alkalmas a kisebb tárgyak, mint okostelefon, kulcsok, stb elraktározására elérhető közelségben. Gyors és könnyen rögzíthető a csomagtartóra, melyet a praktikus QL2.1 rögzítő rendszer biztosít. Felemelve és elengedve a fogantyút a rögzítő horgok automatikusan nyitódnak és csukódnak. A QL2.1 kampók kompatibilisek minden csomagtartóval 16 mm-es átmérőig, szorító betétet jár hozzá 8, 10, és 12 mm-hez. Egy 20 mm-es rögzítő kampó is elérhető külön termékként a nagyobb átmérőjű csomagtartó csövekhez. Az alsó rögzítősín a táska hátsó oldalán további rögzítési lehetőséget szolgál. Két komponensű kemény-puha szintetikus anyagból készült, lágyabb felülete védi a kerékpár csomagtartóját a karcolásoktól. A 45 fokonként forgatható QL2.1 kampónak köszönhetően a legtöbb csomagtartóhoz igazítható. 

méretek 33 x 40 x 15 cm 1390 gramm 19 liter QL2.1 rögzítés

anyaga PS55C
ár/db

QL2.1 demo videó

 
49 740 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Commuter-Bag "L" QL3 F70653-54

A Commuter-Bag egyesíti a városi stílust a vízálló funkcióval. A vízálló PU-bevonatú Cordura pamut anyag tökéletesen illik az üzleti és az alkalmi megjelenéshez is. Ideális a munkába, az egyetemre vagy a városba. A csatos fedél révén könnyen és gyorsan hozzá lehet férni a táska tartalmához. A belső rendező felületnek köszönhetően elfér egy tablet (8" vagy 10"-os), illetve a laptop is külön részben tárolható. A külső zseb, mely nem vízhatlan, alkalmas a kisebb tárgyak, mint okostelefon, kulcsok és egyebek elraktározására elérhető közelségben. Az aktatáska az automatikusan záródó QL3 rögzítő rendszerrel van felszerelve, mely lehetővé teszi a táska gyors és egyszerű rögzítését a kerékpár hátsó csomagtartóján. Olyan rögzítő elemeket tartalmaz, melyekkel akár véglegesen lehet rögzíteni a táskát a csomagtartó jobb vagy bal oldalára. A táska helyzetét és dőlésszögét külön-külön lehet beállítani. A rögzítő elemek a táska hátoldalán laposok, melynek következtében letisztult és egyenletes felületet kapunk. A táska további jellemzői a hordozó fül, a levehető vállpánt, és a fényvisszaverők. 

méretek 33 x 40 x 15 cm 1390 gramm 19 liter QL3.1 rögzítés

anyaga PS55C
ár/db

QL3.1 demo videó

 
49 740 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Single-Bag QL3 F7821

A Single-Bag QL3 egy letisztult táska vízmentes kör alakú cipzárral. 12 literes térfogatával könnyen elfér benne egy 13"-os laptop, A4-es mappa, és minden tárgy, mely szükséges a napi munkához (pl. naptár, okostelefon, stb.). A rendezőfelület belső zsebei minden tárgyat a helyükön tartanak. Az automatikusan záródó QL3 rendszer biztosítja a táska gyors és könnyű rögzítését a csomagtartón. A rendszer fénypontja: minden szükséges rögzítőelem a csomagtartón marad. Ezáltal a táska hátsó részén csak a leglaposabb rögzítőelemeket használják.

anyaga PD60

méretek 42 x 31 x 13 cm 980 gramm 12 liter

QL3 demo videó

 
49 740 Ft/db
 vízhatlan táska kormányra Ortlieb Ultimate6 Pro "M" méret F3255

Kormányra rögzíthető túrázó táska, melynek fedelében GPS vagy más érintőképernyős mobil eszköz tárolható biztonságosan, illetve könnyen működtethető is az átlátszó vízálló borításon keresztül. A kormánytáska hordozható, mivel tartozik hozzá levehető vállpánt is.
anyaga PS36C
"M" méret m 18 x sz 23,5 x v 14 cm 800 gramm 7 liter

 
49 740 Ft/db
 vízhatlan utazótáska Ortlieb Duffle "M" K1431-34

A Duffle kalandorok számára készült, akik a szélsőségeket keresik, és kiváló teljesítményt várnak el.
A vízálló utazótáska megvédi a ruhaneműt, és a többi felszerelést a a víztől és a kosztól, és gyorsan átalakítható hátizsákká, bélelt fogókat vállhevederekként használva. A hosszú TIZIP cipzár felszerelésed gyors elérést teszi lehetővé. A belső hevederek tömörítik az űrtartalmat. A szívós PS620C alapszövet rendkívül tartóssá teszi ezt az expedíciós táskát.
További jellemzők:
2 belső cipzáros zseb
1 külső cipzáros zseb (nem vízálló!)
Lánckapcsolás a rögzítéshez és a további felszereléshez való csatlakoztatáshoz
Könnyen tisztítható

anyaga PD620
"S" 40 literes 22 x 53 x 31 cm 986 gramm
"M" 60 literes 29 x 58 x 35 cm 1180 gramm
"L"  85 literes 31 x 65 x 44 cm 1360 gramm
"XL" 110 literes 34 x 70 x 46 cm 1490 gramm

 
49 740 Ft/db
 vízhatlan válltáska Ortlieb Courier-Bag "M" K8401-02

A Courier-Bag egy futártáska stílusú városi válltáska, mely ideális azok számára, akik csomagtartó nélkül használják kerékpárjukat. Az újonnan kifejlesztett vállpánt lehetővé teszi a a táska biztonságos hordását a biciklis hátán. További kényelmet biztosít viselés közben a táska párnázott hátoldala. A 100%-ban vízálló, PU-bevonatú Cordura pamutanyag tökéletesen illik az üzleti és alkalmi megjelenéshez egyaránt. Ezért ez a táska a megfelelő választás munkába, egyetemre vagy mindennapos használatra. A nagy csatos, tépőzáras lehajtható fedél gyors hozzáférést biztosít a táska tartalmához. Mobiltelefonok és egyéb készülékek (8" és 10"os méretben) illetve egy üveg is elraktározható a táskában a tartóknak köszönhetően. A táska továbbá rendelkezik biciklis lámpa rögzítőfüllel, laptoptartóval és hordozó füllel. 

anyaga PS55C
ár/db

méretek 29 x 38 x 16 cm 756 gramm 11 liter

 
49 740 Ft/db
 vízhatlan válltáska Ortlieb Reporter-Bag "M" K7901-02

A Reporter-Bag, a modern válltáska lehajtható fedéllappal ideális társ minden helyszínre és minden időjárási körülményhez. Nem számít, hogy a munkába, vásárláshoz vagy a város felfedezésére használják, a táska anyaga divatosan néz ki, és a vízálló bevonatnak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a táskában tárolt tárgyaknak vízben és sárban is. A csatos fedéllap fémrögzítői biztonságosan zárják a táskát, és a főrekesz rendelkezik egy további vízálló cipzárral is (IP67). A fedéllapon található egy további könnyen hozzáférhető cipzáras zseb is, mely nem vízhatlan. A belső rendező felület el van látva laptop tartóval 8" vagy 10" méretű tabletekhez, valamint egy kulacstartóval, így a dolgok mindig rendben és a helyükön maradnak. Kerékpározáshoz a Reporter-Bag fel van szerelve az újonnan kifejlesztett vállpánt rendszerrel, mely a háton tartja a táskát minden körülmények között. További jellemzője a táskának a rögzítő fül biciklis lámpák számára és a hordozó fül. 

anyaga PS55C
ár/db

méretek 27 x 39 x 15,5 cm 816 gramm 11 liter

 
49 740 Ft/db
csomagtartóra táska OFFICE laptoptáska 0237s
OFFICE Laptoptáska számos kiváló tulajdonsággal.
Mérete: 40x15x30cm, 12l, 2000g 
52 973 Ft/db
vízhatlan hátizsák Ortlieb Track "L" R3216-18

A kirándulás mindig kellemes menekülés a természetbe. Miközben tervez és csomagol, gondolatban már úton van. Az ORTLIEB Track mottója: Hozd ami egy nagyszerű naphoz kell és a gondokat hagyd magad mögött! Mindent vízálló, jól szervezett és gyorsan hozzáférhető módon tárol.
A fő rekeszt és a nagy vízálló külső zsebeket könnyű zárni és nyitni a praktikus felcsavarható tetővel. Két külső zseb kínál bőséges helyet palack, műzliszelet és naptej tárolására, minden a kezünk ügyében. Könnyen beszerelhető a víztároló rendszer, vízálló csőzáró biztosítja, hogy a csomagban semmi sem ázik át. 

anyaga PS33/PS42R
27 liter: magasság 53 x 28 x 21 cm 1520 gramm
35 liter: magasság 58 x 28 x 22 cm 1550 gramm

 
53 055 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Travel-Biker F2087

Akiket megfertőzött az utazási vírus, azoknak tervezték a szuper praktikus, nagy mennyiségű ruhanemű tárolására alkalmas Travel-Bikert. Még az divatos ruha is gyűrődés nélkül érkezik meg benne. Ezt a belső elosztókkal, a 3 belső hálós zsebbel és a 2 leszorító pánttal éri el. A könnyű, klasszikus tervezésű és vízálló Travel-Biker külseje megállja a helyét út közben is. Egy kattintással gyorsan és egyszerűen a tartozék csomagtartó adapterhez csatlakoztatható. A bőrönd leszorító pántok alatt lévő felső részbe további felszerelés rakható. A levehető, párnázott és állítható vállpánttal kényelmesen hordozható, amikor a táskát levette a csomagtartóról. A Travel-Biker kitűnően alkalmas minden teljes felfüggesztésű trekking és túra kerékpárhoz és nyeregcsőhöz rögzített csomagtartóhoz is.

További jellemzők:

 • vízálló TIZIP (kétirányból záródó)
 • párnázott, levehető hordozófül
 • minden ORTLIEB kerékpártáskával kombinálható
 • a csomagtartó adapter külön is kapható, pl. egy második kerékpárra
 • elérhető: Racktime Snap-IT adapterrel is (F2088)


m 16,5 x sz 50 x v 33 cm 1850 gramm 27 liter

 
53 055 Ft/db
 vízhatlan utazótáska Ortlieb Duffle "L" K1401-04

A Duffle kalandorok számára készült, akik a szélsőségeket keresik, és kiváló teljesítményt várnak el.
A vízálló utazótáska megvédi a ruhaneműt, és a többi felszerelést a a víztől és a kosztól, és gyorsan átalakítható hátizsákká, bélelt fogókat vállhevederekként használva. A hosszú TIZIP cipzár felszerelésed gyors elérést teszi lehetővé. A belső hevederek tömörítik az űrtartalmat. A szívós PS620C alapszövet rendkívül tartóssá teszi ezt az expedíciós táskát.
További jellemzők:
2 belső cipzáros zseb
1 külső cipzáros zseb (nem vízálló!)
Lánckapcsolás a rögzítéshez és a további felszereléshez való csatlakoztatáshoz
Könnyen tisztítható

anyaga PD620
"S" 40 literes 22 x 53 x 31 cm 986 gramm
"M" 60 literes 29 x 58 x 35 cm 1180 gramm
"L"  85 literes 31 x 65 x 44 cm 1360 gramm
"XL" 110 literes 34 x 70 x 46 cm 1490 gramm

 
53 055 Ft/db
 vízhatlan válltáska Ortlieb Courier-Bag City "L" K8411-13

A Courier-Bag egy futártáska stílusú városi válltáska, mely ideális azok számára, akik csomagtartó nélkül használják kerékpárjukat. Az újonnan kifejlesztett vállpánt lehetővé teszi a a táska biztonságos hordását a biciklis hátán. További kényelmet biztosít viselés közben a táska párnázott hátoldala. A 100%-ban vízálló anyag tökéletesen illik az üzleti és alkalmi megjelenéshez egyaránt. Ezért ez a táska a megfelelő választás munkába, egyetemre vagy mindennapos használatra. A nagy csatos, tépőzáras lehajtható fedél gyors hozzáférést biztosít a táska tartalmához. Mobiltelefonok és egyéb készülékek (8" és 10"os méretben) illetve egy üveg is elraktározható a táskában a tartóknak köszönhetően. A táska továbbá rendelkezik biciklis lámpa rögzítőfüllel, laptoptartóval és hordozó füllel. 

anyaga PS33
ár/db

méretek 32 x 46 x 18 cm 958 gramm 18 liter

 
53 055 Ft/db
csomagtartóra táska TRAVELBAGS GTA 0261S
TRAVEL BAGS GTA Kényelmes, elegáns táskák bélelt anyaggal védett formával. 1 pár
Mérete: sz/mé/m 40x14x35, 2x18l, 2x1400g. 
56 090 Ft/db
 vízhatlan utazótáska Ortlieb Duffle "XL" K1451-54

A Duffle kalandorok számára készült, akik a szélsőségeket keresik, és kiváló teljesítményt várnak el.
A vízálló utazótáska megvédi a ruhaneműt, és a többi felszerelést a a víztől és a kosztól, és gyorsan átalakítható hátizsákká, bélelt fogókat vállhevederekként használva. A hosszú TIZIP cipzár felszerelésed gyors elérést teszi lehetővé. A belső hevederek tömörítik az űrtartalmat. A szívós PS620C alapszövet rendkívül tartóssá teszi ezt az expedíciós táskát.
További jellemzők:
2 belső cipzáros zseb
1 külső cipzáros zseb (nem vízálló!)
Lánckapcsolás a rögzítéshez és a további felszereléshez való csatlakoztatáshoz
Könnyen tisztítható

anyaga PD620
"S" 40 literes 22 x 53 x 31 cm 986 gramm
"M" 60 literes 29 x 58 x 35 cm 1180 gramm
"L"  85 literes 31 x 65 x 44 cm 1360 gramm
"XL" 110 literes 34 x 70 x 46 cm 1490 gramm

 
56 370 Ft/db
 vízhatlan válltáska Ortlieb Courier-Bag "L" K8451-52

A Courier-Bag egy futártáska stílusú városi válltáska, mely ideális azok számára, akik csomagtartó nélkül használják kerékpárjukat. Az újonnan kifejlesztett vállpánt lehetővé teszi a a táska biztonságos hordását a biciklis hátán. További kényelmet biztosít viselés közben a táska párnázott hátoldala. A 100%-ban vízálló, PU-bevonatú Cordura pamutanyag tökéletesen illik az üzleti és alkalmi megjelenéshez egyaránt. Ezért ez a táska a megfelelő választás munkába, egyetemre vagy mindennapos használatra. A nagy csatos, tépőzáras lehajtható fedél gyors hozzáférést biztosít a táska tartalmához. Mobiltelefonok és egyéb készülékek (8" és 10"os méretben) illetve egy üveg is elraktározható a táskában a tartóknak köszönhetően. A táska továbbá rendelkezik biciklis lámpa rögzítőfüllel, laptoptartóval és hordozó füllel. 

anyaga PS55C
ár/db

méretek 32 x 46 x 18 cm 958 gramm 18 liter

 
56 370 Ft/db
 vízhatlan válltáska Ortlieb Reporter-Bag "L" K7951-52

A Reporter-Bag, a modern válltáska lehajtható fedéllappal ideális társ minden helyszínre és minden időjárási körülményhez. Nem számít, hogy a munkába, vásárláshoz vagy a város felfedezésére használják, a táska anyaga divatosan néz ki, és a vízálló bevonatnak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a táskában tárolt tárgyaknak vízben és sárban is. A csatos fedéllap fémrögzítői biztonságosan zárják a táskát, és a főrekesz rendelkezik egy további vízálló cipzárral is (IP67). A fedéllapon található egy további könnyen hozzáférhető cipzáras zseb is, mely nem vízhatlan. A belső rendező felület el van látva laptop tartóval 8" vagy 10" méretű tabletekhez, valamint egy kulacstartóval, így a dolgok mindig rendben és a helyükön maradnak. Kerékpározáshoz a Reporter-Bag fel van szerelve az újonnan kifejlesztett vállpánt rendszerrel, mely a háton tartja a táskát minden körülmények között. További jellemzője a táskának a rögzítő fül biciklis lámpák számára és a hordozó fül. 

anyaga PS55C
ár/db

méretek 29 x 46 x 17,5 cm 984 gramm 17 liter

 
56 370 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Bike-Packer Plus F2701-04

Klasszikus hátsó csomagtartó táska fedéllel és QL2 rendszerrel. 2009-től a csomagtartó táskák még több szerepet és új designt kapnak: a vízálló, rögzített, fedeles záródású külső zsebek több teret nyújtanak és segítségükkel gyorsan hozzájuthatunk a kisebb tárgyakhoz. A Bike-Packer Plus klasszikus fedél záródása biztosítja, hogy a vízálló táska tartalmához gyorsan hozzájussunk. Egy belső, dupla húzózsinóros hófedél nyújt védelmet a por, a nedvesség és a hó ellen. A táskában egy rögzített, fő rekeszes belső zseb és hálós cippzáras zseb segítenek a tárgyakat elrendezni.
m 42 x sz 23/32 x v 22 cm 2200 gramm 2 x 21 liter QL2 rögzítés
ár/pár

anyaga PS36C

QL2 demo videó

 
58 030 Ft/pár
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Back-Roller Pro Classic F5351-52

A legnagyobb túra táska, ami a kerékpár hátsó csomagtartójához rögzíthető. 
Párban kínáljuk, a két táska pakolható térfogata 70 liter. A két táska együttes tömege: 2430 gramm.
Piros-fekete és aszfalt-feket színben vásárolható meg.
Back-Roller Pro Plus táskával megegyezőek ismérvei, csak anyagbeli különbség figyelhető meg. A Pro Classic anyaga vízhatlan poliészter. 
A hosszabb túrázás mellett a városi használatra is ajánljuk, fényvisszaverő felületekkel van ellátva. A táskát a fejlett QL2.1 rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen rögzíthetjük a csomagtartóhoz. 

Mérete: 45 x 36(24) x 26 cm 2x1215 gramm 2x35 liter

QL2.1 demo videó

 
59 689 Ft/pár
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Office-bag High Visibility QL3 F70971

Office-Bag QL3 High Visibility- a biciklis aktatáska két arccal.Napközben fekete hajszálcsíkos mintájával illik az elegáns fekete öltönyhöz.De amikor sötét lesz, nagyfokú fényvisszaverő képességével nagyszerű társsá válik.A sikkes biciklis aktatáska PU-val bevont Cordura anyagból készült, átszőve ragyogó, fényvisszaverő fonállal. Sötétben, most már, nem csak a tipikus ORTLIEB fényvisszaverők láthatók,az egész táska válik fényvisszaverővé. 21 literes térfogatával a táskában könnyen elfér egy nagy dosszié és egy laptop, mint ahogy egyéb mindennapi irodai kellék is.

anyaga PS50CX

méretek 30 x 40 x 17 cm 1730 gramm 21 liter

QL3 demo videó

 
59 689 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Sport-Roller High Visibility F6151-52

A Front-Roller High Visibility egy fényvisszaverő, vízhatlan biciklis táska kiváló láthatósági teljesítménnyel esős idő esetén is. Alapvető táska láthatóság terén! A táskák PU-bevonatú Cordura anyagból készültek erősen ragyogó, fényvisszaverő fonállal átszőve. Sötétben az egész táska fényvisszaverőként sugárzik. Biciklis táska betekerhető záródással,lowriderekhez vagy hátsó csomagtartóhoz (pl. gyerek bicikli), új QL2.1-es rendszerrel legfeljebb 16 mm csőátmérőig, belső zsebbel, nagy fényvisszaverővel,  és vállpánttal ellátva.

anyaga PS50CX
m 30 x sz 25 x v 14 cm 1440 gramm 2 x 12,5 liter QL2.1 rögzítés
ár/pár

QL2 demo videó

 
59 689 Ft/db
vízhatlan utazótáska Ortlieb Big-Zip K1305-07

A Big-Zip egy hatalmas és tágas táska vízhatlan TIZIP cipzárral, mely eredetileg láncfűrészek szállításához készült. Mérete és rendkívül szakadásálló illetve tartós poliészter anyaga tökéletes táskává teszi expedíciókhoz, raftinghoz és túrázáshoz. Továbbá nagyobb felszerelések szállításához is megfelelő (pld. búvárfelszerelés) vagy napi használatra. A cipzár és a vízhatlan hegesztett poliészter biztosítja, hogy minden felszerelés száraz maradjon még a legszélsőségesebb körülmények között is. A hosszú TIZIP cipzár gyors hozzáférést biztosít a táska tartalmához.
anyaga PD620

méretek 30 x 92 x 50 cm 1595 gramm 140 liter

 
59 690 Ft/db
csomagtartóra táska CITY BOX 0846K
CITY BOX Csúcsminőségű felszerelés Klickfix csomagtartó rendszerhez.
Mérete: 30x40x21cm, 22l, 1400g 
65 441 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Back-Roller High Visibility F5151-52

A Back-Roller High Visibility egy fényvisszaverő,vízhatlan biciklis táska kiváló láthatósági teljesítménnyel esős idő esetén is.Alapvető táska láthatóság terén! A táskák PU-bevonatú Cordura anyagból készültek erősen ragyogó, fényvisszaverő fonállal szőve. Sötétben az egész táska fényvisszaverőként sugárzik. Hátsó biciklis táskák új Ql2.1 rendszerrel 16 mm-es átmérőig, belső zsebbel, nagy fényvisszaverőkkel, vállpánttal. Opcionálisan rendelhető kiegészítők: hordozó rendszer, külső zseb S méretben, QL2.1 rögzítő kampók 20 mm-es átmérőhöz,kombinálható S+M méretű Rack-Pack-el.

Anyaga PS50X/PS50CX
m 42 x sz 23/32 x v 17 cm 1680 gramm 2 x 20 liter QL2.1 rögzítés
ár/pár

QL2 demo videó

 
66 323 Ft/pár
vízhatlan táska kormányra Ortlieb Ultimate6 Pro E F3255E

Egy igazán praktikus megoldás a túrázni vágyóknak is! Ultimate 6 Pro E kormánytáska. Vízálló tokkal a tetején, amelybe mobiltelefont, elektronikus navigációt is betehetünk. 
A kormánytáska kompatibilis a Klickfix rendszerrel is!

- Max. terhelhetőség 5 kg
- Kompatibilis Map Case-zel és Safe It-tel

m 18 x sz 23,5 x v 14 cm 800 gramm 7 liter

 
66 323 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Back-Roller Pro Plus F5251-52

A legnagyobb túra táska, ami a kerékpár hátsó csomagtartójához rögzíthető. 
Párban kínáljuk, a két táska pakolható térfogata 70 liter. A két táska együttes tömege: 2040 gramm.
Back-Roller Pro Plus táskával megegyezőek ismérvei, csak anyagbeli különbség figyelhető meg. 
A hosszabb túrázás mellett a városi használatra is ajánljuk, fényvisszaverő felületekkel van ellátva. A táskát a fejlett QL2.1 rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen rögzíthetjük a csomagtartóhoz. 

Mérete: 45 x 36(24) x 26 cm 2x1020 gramm 2x35 liter
anyaga PS36C

QL2.1 demo videó

 
66 325 Ft/pár
vízhatlan hátizsák Ortlieb MountainX 31 R4901-03

Montival átkelni az Alpokon egyedülálló élmény. Ha terveid között az átgondolt MountainX 31 hátizsák is szerepel, az utad garantáltan sikeres lesz. A MountainX 31 tartós poliuretán bevonatú nylon szövetből készült, és két különálló rekesszel rendelkezik: az egyik vízhatlan, letekerhető felső zárással, a másik középső vízhatlan cipzárral. Az eltávolítható elválasztó fal két részre osztja a belsejét, pld. a tiszta és a koszos felszerelések számára.
További jellemzők:
anyaga PS42R
31 liter: magasság 51 x 30 x 22 cm 1200 gramm

videó

 
72 955 Ft/db
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Bike-Tourer F2152

Amint vége a télnek, kezdődik a kétkerekű szezon. Az aktív bringások alig várják, hogy felpakolják csomagjaikat és tekerhessenek. Szerencsére, a garázsban lévő vízálló Bike-Tourer indulásra kész. Ez a hátsó csomagtartó táska szett különleges vízzáró Cordura anyagból készült és egy kézzel nyitható tetejének köszönhetően könnyen hozzáférhetünk a tartalmához. Egy belső szervező segít dolgainkat elrendezni és helyükön tartani. A stabilitást a táskában körbefutó párnázott belső merevítő garantálja. A levehető, párnázott vállpánttal rugalmasan használhatjuk.

További jellemzők:

 • QL2.1 rögzítő rendszer, szerszámok nélkül felszerelhető
 • hordozófül
 • nagy felbontású, nagy fényvisszaverők
 • kombinálható az ORTLIEB Travel-Biker-rel, Bike-Box-szal vagy Shuttle-lal
 • választható kiegészítők: csomagtartó rendszer, S méretű külső zsebek, lopásgátló eszköz

anyaga PS36C (PVC mentes)

m 40 x sz 23/32 x v 17 cm 2570 gramm 2 x 19 liter QL2 rögzítés

ár/pár

QL2 demo videó

 
72 955 Ft/pár
 vízhatlan táska hátsó csomagtartóra Ortlieb Recumbent Bag F101-04

Táska fekvő kerékpárhoz, QL2 rögzítési rendszerrel. A Eurobike Díj másik 2008-as győztese! A zsűri kedvence PVC-vel bevont poliészterből és Cordura anyagból készült. A fekvő bringások nagyon odafigyelnek az áramvonalasságra. Az innovatív ORTLIEB design főleg hosszú túrákon mutatja előnyeit. A nagy tető lehetővé teszi, hogy a táska tartalma gyorsan elérhető legyen, a nagy fényvisszaverők éjjel, esőben és ködben nyújtanak biztonságot. A táska a QL2 rögzítési rendszernek köszönhetően egyetlen kattintással fel- és leszerelhető.

méretek 30 x 63 x 19 cm 3100 gramm 2 x 27 liter QL2.1 rögzítés

anyaga PD620/PS620C
ár/pár

QL2.1 demo videó

 
92 860 Ft/pár