Vásárló belépés

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

brompton összecsukható kerékpárok

A kerékpárok megtekintéséhez kattintson ide.

Mit ajánl a Brompton? Egy kerékpárt, ami funkcionális és öröm használni, könnyű és praktikus, összehajtva könnyen szállítható és nem sérül. Nem kell, hogy esztétikus legyen, viszont a jó konstrukciók általában szépek – ez a Bromptonról is elmondható.
A világban megjelenő újdonságok nem mindig találhatók meg a kerékpárjaikon, vajon miért?
brompton összehajtás

Így van ez a soksebességes sebességváltó rendszerekkel, amelyek a Brompton szerint kis kerekű kerékpáron nem nyújtanak akkora teljesítményt, nehéz beszabályozva tartani őket, összehajtásnál megsérülhetnek. Helyettük a Bromptonokon egy jól bevált háromsebességes agyváltót alkalmaznak.
Alumínium vázat sem alkalmaznak, leginkább azért, mert az alumínium hajlékony és ha azt akarjuk, hogy elég merev legyen, vastagabb anyag kell, és így a súlyon nem sokat spórolunk, viszont a kerékpár mérete nő, összehajtani nehezebb.
A termékfejlesztésben a brompton a súlycsökkenésen dolgozik sok-sok éve, és az évente elért eredmények alapján sok kicsi sokra megy.
Javította a menettulajdonságokat és a hordozhatóságot, saját nagyteljesítményű abroncsokat fejlesztett ki, saját vezérlőelemeket, speciális caliper fékeket és egyszerű kétsebességes hátsó váltókat terveztek. Ennek és a háromsebességes agyváltónak a kombinációjával valósul meg a hatsebességes brompton. Fontos, hogy hátul csak két lánckerék van, így a lánc torzulása váltáskor minimális, mindig majdnem egyenesen fut.
A Brompton azon a piaci szegmensen tevékenykedik, ahol a praktikus és szuper-kompakt kerékpárok versenyeznek.
Akinek a hordozhatóság és a mindennapos használat elsődleges az Bromptont vesz.

Egyéb felszereltséget és tartozékokat nagy választékban a brompton a la carte (ALC) használatával tud összeállítani.