Vásárló belépés

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

montague összecsukható kerékpárok

A kerékpárok megtekintéséhez kattintson ide.

Harry Montague tervezte a világ első nagy teljesítményű, teljes vázméretű kerékpárját, ami mellékesen összecsukható is. Ezzel lett alternatívája a kis kerekű összecsukható kerékpároknak. A Montague azóta is a világon a legjelentősebb gyártó az összecsukható, teljes vázméretű kerékpárok piacán és az iparág mércéjét is ő adja.
A Montague dijnyertes dizájnjait az egész világon levédte. Ezek forradalmi összecsukó-technológiával és legendás menetteljesítménnyel rendelkeznek, a piacon kapható legjobb minőségű hagyományos kerékpárokkal minden tekintetben egyenértékűek.
A Montague mérnökei által kifejlesztett és védjegyezett F.I.T.™ rendszerben, melyet az összes kerékpárjukon alkalmaznak, egy csövet sem vágnak ketté. Valójában amikor a Montague kerékpárjaira ránézünk, elsőre nem is egyértelmű, hogyan hajtjuk őket össze, sőt, hogy összehajthatóak-e egyáltalán. A szintén védett Concentrus™ rendszert alkalmazzák, mely egy cső-a-csőben dizájn, egyes nagy teljesítményű, dupla felfüggesztésű mountainbike-okon alkalmazott technológiával erősíti a vázat.
A Montague ezt a technológiát a hadsereg számára fejlesztette ki, és számos világszabadalommal védi.

Használati demo film.

montague összehajtási animáció