Vásárló belépés

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

vanmoof

A Vanmoof Shimano 1-7 sebességes agyváltóval van felszerelve, kontra fékkel és első görgős fékkel. Nem könnyű városi biciklinek lenni. Ki van téve minden időjárási elemnek, naponta használják és gyakran szenvedő áldozatává válik a vandalizmusnak. Ezenfelül ki kell elégítenie minden igényét a modern városlakónak.
A kontrafék kitűnő választás városi használatra, nem kell többet törődni a meglazult kábelekkel és a fék állítgatásával, valamint biztonságos, könnyen és gyorsan lehet fékezni vele. A széles, jól kormányozható kerék és a klasszikus bőr üléshuzat adja a sima, letisztult kinézetét ennek a ritka, nem mindennapi városi közlkedőeszköznek. A Vanmoof: gyors és egyszerű!
Magasan fejlett Philips Luxeon ledlámpák. Erősek, víz és hőállóak.
Gyönyörűen tömpfli aluváz, integrált, napenergiával működő lámpák, retro stílusú nyereg és kormány, egyetlen, mindenre jó sebesség: a válság sújtotta art director ideális kiegészítője. A hátborzongatóan stílusos MOOF formaterve Sjoerd Smit munkája, melyhez inspirációt a klasszikus Dutch bike kultúrköre szolgáltatott. Gyanítom, hogy a 13 kilós, 28"-os kerekeken gördülő városi járgányt rövidesen az évtized design ikonjai között tisztelhetjük.
vanmoof animáció