Fizetési megoldás

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekbrooks nyereg B17 special trekking&touring

brooks nyereg B17 special trekking&touring

Termék ára
37 500 Ft/db
Termék kosárba helyezése
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A B17 a Brooks fő modellje, ideális nagy távolságú sport túrákra, trekkingre, és atb használatra. Ez a típus már több mint 100 éve fellelhető a piacon, olyan régen, hogy benne van egy 1898-as katalógusban. A modell tökéletes egyaránt urak és hölgyek (B17 S) számára különböző verziókban. A B17 Special tulajdonsága a rézbevonatú acél alkatrészek. A B17 Special és a Titanium is kézzel szegecselt réz szegecseket tartalmaz.
A termék tulajdonságai
Amikor utazunk vagy túrázunk, általában töbféle üléspozícióban tekerünk. Habár a kerékpáros felállhat, kiállhat az ülésből, amikor növelné a sebességet, vagy jobb irányíthatóság szükségeltetik, általában normális, előredőlt ülőhelyzetben ül az idő nagy részében, amihez egy olyan nyeregre van szükség, ami szélesebb, mint például a Brooks trekking&rouring választéka.

Special:
A hagyományos módon készített Brooks nyergeket acél szegecsekkel szegecselték. A hosszabb túrák előtt a versenyzők nagyobb szegecsekkel készítették fel nyergeiket, így növelve élettartamát. Mivel a rézből készített szegecsek jobban belesimulnak a bőr felületébe, ezért néhány évtizede a Brooks bevezette a réz szegecselést egyes nyergeknél. Ezek lettek a Special osztályú nyergek, melyeken mind a kilenc réz szegecset kézműves munkával készítik a mesterek.
szélesség: 170 mm
hossz: 280 mm
tömeg: 540 g

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!