Fizetési megoldás

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekbrooks nyereg Flyer S standard női trekking&touring

brooks nyereg Flyer S standard női trekking&touring

Termék ára
31 670 Ft/db
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A Flyer és a Flyer hölgy verziója, a Flyer s is klasszikusan rugós nyergek, amiket hosszú trekkingelésre és túrákra terveztek. Ezeket közvetlenül a B66 nyomán tervezték, ami először egy 1927-es katalógusban tűnt fel. A B17 esek azonos bőr felsőrészét, a népszerű B66 kényelmét kombinálták a két könnyű hátsó rugóval. Mindkettő beszerezhető acél csőszegecsekkel (Standard) vagy kézzel készített- és szegecselt réz szegecsekkel (Special).
A termék tulajdonságai
Amikor utazunk vagy túrázunk, általában töbféle üléspozícióban tekerünk. Habár a kerékpáros felállhat, kiállhat az ülésből, amikor növelné a sebességet, vagy jobb irányíthatóság szükségeltetik, általában normális, előredőlt ülőhelyzetben ül az idő nagy részében, amihez egy olyan nyeregre van szükség, ami szélesebb, mint például a Brooks trekking&rouring választéka.

Klasszikus:
A tudatos kerékpárosok közt legelterjettebb Brooks nyergek a Classic termékvonalhoz tartoznak, mivel ezek mind kompatibilisek a fejes nyeregcsövekkel. A B17 ezek közül a legnépszerűbb. Emellett ez a legöregebb modell is, így a kerékpározás történelmének legnagyobb múltjával rendelkező nyergévé nőtte ki magát. A Classic ikonnal ellátott modelleket már 1896 óta folyamatosan forgalmazza a Brooks. A Classic nyergek közül számos darab megjelenik az Aged és Imperial vonalon is.
szélesség: 177 mm
hossz: 245 mm
tömeg: 800 g

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!