Fizetési megoldás

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletek



montague swissbike X90 összecsukható kerékpár váz

montague swissbike X90 összecsukható kerékpár váz

Termék ára
189 000 Ft/db
Termék kosárba helyezése
Tulajdonságok kiválasztása

Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A swissbike X90™ kemény és határozott, mindenre készen áll – ez az a mountainbike, ami az égből pottyant a földre és készen áll a harcra. Városi közlekedési dugók megtámadására tervezték, ideális mindenkinek, aki autójában egy ilyen értékes kerékpárt akar eldugni.
Meg lesz lepve, milyen gyorsan menetkésszé lehet hajtogatni ezt a kerékpárt. Szerszámok nélkül is össze tudja csukni és el tudja tenni autójába.
Kézi hegesztésű alumínium váz, bármely teleszkópos villával használható. 
Kiemelendő részletek:
- Montague Folding Integrated Technology (F.I.T.™). A szabadalmaztatott üléscső körüli összehajtási technológia megőrzi a hagyományos kerékpár geometriát és a szerkezet merevségét. Merev kötések és teljes méretű vázcsövek jellemzik.
- Az összehajtás gyorszárral történik, a montague kerékpároknál ehhez nincs szükség semmilyen szerszámra. Csak a felső vázcsövön lévő gyorszárat kell oldani.
- A Safety Lock gondoskodik Önről. Ha a gyorszárat elfelejtette rögzíteni, vagy az tönkrement, akkor sem csukódik össze a váz!
2015-ös modell, Direct Connect rendszer nélkül!

A termék tulajdonságai
összehajtási idő 15 másodperc
kerékpáros magassága 1,60 – 1,92 m
teherbírás 115 kg
váz változó falvastagságú 7005 alumínum F.I.T. system, Power Angle geometria, cserélhető kovácsolt váltópapucs, tárcsafék konzol

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!