Fizetési megoldás

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekbrooks nyereg Flyer special trekking&touring

brooks nyereg Flyer special trekking&touring

Termék ára
37 450 Ft/db
Termék kosárba helyezése
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A Flyer és a Flyer hölgy verziója, a Flyer s is klasszikusan rugós nyergek, amiket hosszú trekkingelésre és túrákra terveztek. Ezeket közvetlenül a B66 nyomán tervezték, ami először egy 1927-es katalógusban tűnt fel. A B17 esek azonos bőr felsőrészét, a népszerű B66 kényelmét kombinálták a két könnyű hátsó rugóval. Mindkettő beszerezhető acél csőszegecsekkel (Standard) vagy kézzel készített- és szegecselt réz szegecsekkel (Special).
A termék tulajdonságai
Amikor utazunk vagy túrázunk, általában töbféle üléspozícióban tekerünk. Habár a kerékpáros felállhat, kiállhat az ülésből, amikor növelné a sebességet, vagy jobb irányíthatóság szükségeltetik, általában normális, előredőlt ülőhelyzetben ül az idő nagy részében, amihez egy olyan nyeregre van szükség, ami szélesebb, mint például a Brooks trekking&rouring választéka.

Special:
A hagyományos módon készített Brooks nyergeket acél szegecsekkel szegecselték. A hosszabb túrák előtt a versenyzők nagyobb szegecsekkel készítették fel nyergeiket, így növelve élettartamát. Mivel a rézből készített szegecsek jobban belesimulnak a bőr felületébe, ezért néhány évtizede a Brooks bevezette a réz szegecselést egyes nyergeknél. Ezek lettek a Special osztályú nyergek, melyeken mind a kilenc réz szegecset kézműves munkával készítik a mesterek.
szélesség: 170 mm
hossz: 280 mm
tömeg: 870 g

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!