Vásárló belépés

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekbrooks nyereg Swift Chrome Road&MTB

brooks nyereg Swift Chrome Road&MTB

Termék ára
37 500 Ft/db
Termék kosárba helyezése
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A Swift egy az első "modern" Brooks férfi országúti nyergek közül. Ez hagyományosan csak titánium sínekkel volt elérhető, de 2008 óta krómozott acél alappal is beszerezhető. Mindkét változat kézzel hasított, méretre vágott bőrrel van bevonva és kézzel bevert réz szegecsekkel is kapható.
A termék tulajdonságai
Special:
A hagyományos módon készített Brooks nyergeket acél szegecsekkel szegecselték. A hosszabb túrák előtt a versenyzők nagyobb szegecsekkel készítették fel nyergeiket, így növelve élettartamát. Mivel a rézből készített szegecsek jobban belesimulnak a bőr felületébe, ezért néhány évtizede a Brooks bevezette a réz szegecselést egyes nyergeknél. Ezek lettek a Special osztályú nyergek, melyeken mind a kilenc réz szegecset kézműves munkával készítik a mesterek.

A Brooks országúti és mountainbike nyereg szériája széleskörű termékválasztékot biztosít mind urak és hölgyek részére. A B15-ös Swallow a legrugalmasabb nyergük, a Swift némileg keményebb nyereg, ami részben levágott szárnyakat tartalmaz. A Team Professional és a B17 Narrow a legkeményebb rugózású nyergeik, amelyeket titánium változatban is be lehet szerezni, A Finesse hölgyek számára készült.
szélesség: 152 mm
hossz: 280 mm
tömeg: 495 g

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!