Payment solution

Recommended products

Vote

Forum

No Topic!

Equipment & Accessories

Main category >brooks saddles&bags >Equipment & Accessories

Sort by:

brooks bőr sárvédő hosszabbító
Ezt a Brooks Az 1937-es sárvédő hosszabbító alapján tervezte. A sárvédő hosszabbító ugyanabból a bőrből készült, amit a Brooks nyergekhez használtunk. Ezt két darab csavarral lehet rögzíteni a sárhányón. Több különböző színben kapható: feketében, méz sárgában, barnában.
 
5 039 Ft + ÁFA (6 400 Ft)
brooks rugós bőr nadrágpánt
A rugós nadrágpánt segíti a közlekedést a városban, összefogják a nadrágunk szárát és megelőzi, hogy a fogaskerekek esetleg bekapják a nadrág alját, ami balesetveszélyes és tönkremegy tőle a nadrág.
 
7 567 Ft + ÁFA (9 610 Ft)
brooks bőr kormánybetekerő szalag
Brooks hagyomány, ez a kormánybetekerő szalag természetes eredetű bőrből készült, ezzel a tökéletes kiegészítője a Brooks nyeregnek. A kormánybetekerő szalag egy dobozban tartalmaz:
- 2 csíkot a könnyű, perforált kormánybandázsból
- 2 természetes eredetű kormány végi dugót (fából)
- 2 ragadós ruha fásli, ami megakadályozza a markolat elcsúszását
 
12 606 Ft + ÁFA (16 010 Ft)
brooks bőr markolat
Már Brooks hagyomány, hogy a markolatokat természetes bőrből készíti. Az ugyanolyan tökéletesen kopásálló bőrt használa a nyergek ülőfelületéhez is. Minden markolat egymásra rakott bőrből készült, ami megmaradt a nyereg-felsőből. Ezek az alátétek együtt 3 küllőt tartanak, ezzel lehetővé téve, hogy a markolatot a kívánt hosszúságra lehessen állítani. A szabványos mérete minden markolatnak 130 mm, de minden markolatot meg lehet rövidíteni a kívánt hosszúságra. A markolatokat egy olyan dobozban ... 
16 126 Ft + ÁFA (20 480 Ft)