Payment solution

Recommended products

Partners

Vote

Forum

No Topic!

Product Detailsbrooks nyereg Swift Chrome Road&MTB

brooks nyereg Swift Chrome Road&MTB

Product price
29 528 Ft + ÁFA (37 500 Ft)
Add product to cart
Select attributes
Share
Functions
Short description
A Swift egy az első "modern" Brooks férfi országúti nyergek közül. Ez hagyományosan csak titánium sínekkel volt elérhető, de 2008 óta krómozott acél alappal is beszerezhető. Mindkét változat kézzel hasított, méretre vágott bőrrel van bevonva és kézzel bevert réz szegecsekkel is kapható.
Product properties
Special:
A hagyományos módon készített Brooks nyergeket acél szegecsekkel szegecselték. A hosszabb túrák előtt a versenyzők nagyobb szegecsekkel készítették fel nyergeiket, így növelve élettartamát. Mivel a rézből készített szegecsek jobban belesimulnak a bőr felületébe, ezért néhány évtizede a Brooks bevezette a réz szegecselést egyes nyergeknél. Ezek lettek a Special osztályú nyergek, melyeken mind a kilenc réz szegecset kézműves munkával készítik a mesterek.

A Brooks országúti és mountainbike nyereg szériája széleskörű termékválasztékot biztosít mind urak és hölgyek részére. A B15-ös Swallow a legrugalmasabb nyergük, a Swift némileg keményebb nyereg, ami részben levágott szárnyakat tartalmaz. A Team Professional és a B17 Narrow a legkeményebb rugózású nyergeik, amelyeket titánium változatban is be lehet szerezni, A Finesse hölgyek számára készült.
szélesség: 152 mm
hossz: 280 mm
tömeg: 495 g

Reviews
Be the first to review this product!